Fullt på fiket när Richard gjorde come back

Efter tre års uppehåll med sitt eget visprojekt var Richard och gitarren tillbaka. Gamla låtar från debutalbumet Höstglöd varvades med nyskrivet material inför den entusiastiska publiken på Fik & Butik.

Härnäst på programmet för Richards del är skivsläpp med punkbandet Factum. De tre killarna i bandet;  Richard Andersson, Rikard Ålund, och Simon Axelsson hoppas att skivan kommer ut någon gång i maj/juni. Den 10 juni spelar Factum i Blomstermåla liksom på Blomsterrocken den 4 juli.

Tack Richard med familj och publiken!


Foto: Linda


Foto: Helena Kristensson

Sista chansen att se Mia & Isabella Fagerlunds Utställning tom 25/4

Några av Isabellas foton



Mias indianer

Stickkafé på Fik & Butik varje onsdag 14-16

Idag stickades det  så flitigt på stickkafét att kaffet kallnade. Majvor höll koll på det och påminde folk att dricka. I övrigt ömsom drömde man sig bort, ömsom förfasades man av minnena som väcktes till liv av en medhavd Femina från 1958. Var alla människor snyggare förr?

Havsnära bilder, Vernissage 30/5 kl 14-16

Utställning av Göran Stjärndahls oljemålningar med motiv från strand och hav.


Äntligen en Fik & Butikblogg

Under månader av arbete med att bygga Fik & Butik i verkligheten så är det nu dags att börja bygga Fik & Butik på nätet. Webbshopen ligger ju uppe www.fikochbutik.se (snyggt jobbat av Wikinggruppen) men det är ännu bara ett fåtal av alla produkter som finns upplagda.

Nu, idag har jag iallafall äntligen reggat en blogg så att alla kan hålla koll på aktiviteterna på Fik & Butik!
Här händer alltid saker; utställningar, musik och kalas.

Välkomna!
/Linda

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0